Bloggintresserade

fredag 28 december 2012

Is konst


Russan och jag tog en liten promenad ner till sjön för att titta på alla häftiga isformationer som bildas av blåst och kyla idag.
Det går att sitta still en liten stund framför kamran om man blir mutad med en levergodis :-)


Ha en fin fredag i det underbara vädret!

15 kommentarer:

krakel sa...

Vi har precis åkt skidor. SÅ skönt. Blir lika fascinerad (stavas det så?) varje gång du visar det fina som vattnet och kylan kan göra.

Meta sa...

Verkligen vackra formationer det kan bli av bara vatten gräs och kall luft. Har också varit ut en första sväng sedan i lördags det var lite darrigt men kändes rät ok i alla fall. Otroligt vad feber tar på kroppen.
Det är så härligt att kolla igenom era vackra bilder nu så här i eftehand nu när orken börjar komma tillbaka.. Så mycket fina och värmande bilder du har.
Ha en god fortsättning
Kram Meta

Carina sa...

Inte kolkt avd häftigt naturen kan åstadkomma!!! Eller har du fotoredigerat en massa? Jag tänkte bl a på det där "stänket", eller är inte allt fruset på vättern än? Jag blir verkligen imponerad utav dina bilder, du är verkligen superduktig på att få till det!!!
Önskar själv att jag både hade en bra kamera och ett fotoredigeringsprogram, men et har jag itne, utan jag får försöka trixa det lilla jag kan med de medel som strå till buds.
En helt annan sak: VILKEN UNDERBART MYSIG BILD PÅ DIG OCH RUSSAN!!!
Ha det fortsatt gott i solskenet!
Stor kram från oss här vid Bjärsjöån :)

Carina sa...

Det ska ju givetvis stå: inte klokt vad, och inte det där konstiga ordet..kolkt, fniss, man kan ju undra vad det är för något....
Ha det bra igen.
Kramiz

LINDA sa...

Så fint! Önskade plötsligt att jag hade gått ner till vattnet på promenaden i dag, men så insåg jag att det nog inte ser ut så här hos oss eftersom större delen av sjön är frusen! Däremot skaffade maken snöskor i dag, efter en jobbig jaktdag i skogen i går. De ska jag testa i morgon och då blir det nog en promenad över åkern och ner till sjön utifall att det kan tänkas finnas någon fin liten istapp där nere :)

Kram
//Linda

Fröpåsen sa...

Helt underbart, förstår att du haft en fin dag!!

Carina sa...

Hej igen!
Var bara tvungen att återkomma till dina bilder! Undrar om du ser vad jag ser??? Framförallt bild 2,3 och 4, ser du att det är en massa olika sorters simmare och simstilar på de isbitarna? Sååå himla läckert!!! De är verkligen något som DU kan tävla med :)
Ha en skön kväll.
Kram kram

Charlotta sa...

Underbara is-skulpturer som naturen skapat. Tror jag ska övertala kamraten att ta en tur bortåt Vättern till - innan allt det vackra försvinner. :))

Cajsas Faster sa...

Så vackert!

God fortsättning och gott nytt år!
Hoppas du firar in det nya året med goda vänner.

Kram Marie

Törnrosa sa...

Woaw för vovve och woaw för isformer. Och woaw för din blogg!
Kramar

Marina sa...

Underbar konst!

Ha en skön helg!

Bea sa...

Vackert med naturkonst!
Vilken sötnos i bild :)
Kram /Bea

lavendel mio sa...

Så vakre vinerbilder!
Og så søt hunden er :)
Ha en fin helg!
Klem Hanne

Sophia Callmer sa...

Vilka häftiga isformationer, så vackra! Och så helt bedårande din hund är:-) Gott nytt år! kram Sophia

Hilda R.B sa...

Nydelige isbilder du har fått.
Ønsker deg et riktig fint fotoår i 2013.
Fra Hilda