Bloggintresserade

onsdag 8 augusti 2012

Trött på regn...


Idag har det kommit ett antal kraftiga skurar och nu vill vi inte ha mer regn för nu ska solen skina och vi ska ju skörda.....Man såg en liten solstrimma när Maja och jag tog kvällspromenaden så förhoppningsvis blir det fint väder i morron.Kornet är snart moget och rapsen ÄR mogen.....så nu måste det bli fint väder.

7 kommentarer:

Tiger sa...

De sista dagarna har varit regngråa och i dag har det varit ganska kallt dessutom, så nu önskar vi också sol och värme så här i slutet på semestern.

Regniga hälsningar
Elisabet

Törnrosa sa...

Det är en ren njutning att titta in hos dig. Alltid.
Kram från Törnrosa

Mina fotostunder sa...

Underbara bilder du fått trots regnet!

Märit i Mariehem sa...

Vilka fina foton! Du har blick för motiv!

Är också innerligt trött på det eviga regnandet, som totalt förstört all rosodling i sommar. Den enda trösten är att de i alla fall är varmt - och grönt gräs! ;-)

Leena sa...

Måste vara extra påfrestande att odla och försöka skörda i detta väder. Vi hade också rejäla skurar här i Taberg igår, ett tag var luften nästan vit av piskande regn. Det slår sönder också så mycket. Men idag ska det bli bättre väder, håller tummarna för det!

Cajsas Faster sa...

Det ska bli bättre sägs det!
Håller tummarna för det!

Kram Marie

Gela sa...

Hej här hos mig får vi också vår beskärda del av regn... nu till tomaterna, ja egentligen ska man lägga dom i vatten en tid och sedan avskilja det kladdiga från fröna. Men jag brukar inte ha tid med det=) utan lägger ofta mina utstrykna på en servett som jag också skriver namnet på tomaten på där får de torka in tills jag kommer ihåg dom nästa gång då får jag in dom i mina fröfack om det vill sig väl. Jag är inte så noga med mina frön de gror ändå som tur är. Annars kan du ju googla vet att jag läst någon gång hur man gör på riktigt=)
Tack för att du kikar in på min blogg blir lika glad var gång jag ser att du varit inne med lite glada tillrop. Ha en finfin dag/Gela