Bloggintresserade

torsdag 26 januari 2012

Engelska trädgårdar???

Vi har pratat om att åka till England oct titta på fina trädgårdar men jag behöver ha tips på ställen dit man kan åka på egen hand. Hoppas ni som varit där kan dela med er av era erfarenheter.

4 kommentarer:

Rigmor sa...

Har haft samma tanke...men sen har det inte blivit så mycket mer!! Mannen i huset fyller jämt i sommar, men jag tror inte han skulle uppskatta en resa dit...eller jo, men inte lika mycket som jag!!
Ha en fortsatt bra dag!!
Kram

lavendel mio sa...

Det er en drøm jeg har hatt, å dra til Engeland og se på hager:)
Jeg har ikke noen erfaringer å dele med deg, men det er helt sikkert noen som har her i bloggeland:)
Ha en fin kveld, klem Hanne

Hanna C sa...

Tack för ditt besök hos mig:-)
Vilken urläcker bild på gräshoppan!
Jag var i England på trädgårdsresa för ett par år sedan. Det var med buss så vi var på de stora ställena. Eden projekt var både intressant och vackert. Lost gardens of heligan är värt ett besök. Sedan var vi på Hampton court palace flower show (tror jag det hette). Där fick jag massor av inspiration i alla idéträdgårdar. Sissinghurst skulle jag definitivt åka till om jag fick chansen.
Ha det gott!

Bittan sa...

hej !
tack för titten hos mej så jag hittade hit.
Vilka finfina bilder ,nu är du tillagd i min blogglista! Vi har kompisar i England så vi är där ett par ggr om året. Vi har väl gjort typ allt från London och söderut ner till Pothsmouth utom besökt trädgårdar , däremot har jag en massa andra tips om du vill ha:-)
Kram Bittan